090730

Hellue :)
Nu har jag slappat i några veckor sen och imorgon blir det gbg weekend igen :). Hehe imorgon ska jag och mina kompisar till Alice hmm, vem vet vad som händer?! xD förra gången va det iaf hur roligt som helst hoppas de blir dsm denna gången. 
Idag har jag varit  hemma o har städat mitt rum, packa ner mina kläder jag ska ta med mig och va ute oxå med en kompis :) Nu ska jag kolla på en film som jag har spelat in. 

Ha dt bäst!

LONDON AGAIN :D

Hellue :)
- Idag har jag varit och köpte lite små saker i göteborg, sen åkte jag hem igen. Imorgon ska jag till tandläkaren usch! ska dra ut en tand och så måste jag få den där jobbiga bedövningsprutan :( Sen ska jag in till Gbg till en annan tandvård sen kanske ska jag vara med Miriam, Amran och Askaan om jag vågar för förra gången mobba de mig när jag hade bedövning ;P. Jaa, nu har jag bokat resan till London men det är en bit kvar den mitten av september :) Ohh jag önska att det va nu men ändå inte för det e pissväder där :p. Nu ska jag kolla klart på A Cinderella Story sen nana :)

God natt <3

Dagen med mammisen! :)

Idag va jag med mamma i stan och för mamma ville shoppa. Hon köpte sina kläder och jag köpte ett par örhänge på glitter och en röd festklänning hos Gina Tricot den e jätte fin :) Sen köpte vi lite hushållssaker sen åkte vi hem :)
Det va min dag det ;)


En helt vanlig fredag :)

Aloo <3

Idag va jag som snackat med tjjerna och vi va på bio och kollade på Baksmällan den va jätte bra och rolig. Men, innan jag träffade tjejerna så va jag i stan med mamma och shoppa lite. Köpte en hängmidje kjol, en vit klänning och en vit tunika på gina tricot köpte oxå två väskor en stor svart och en vit vecka som jag kan använda ibland. Sen åt vi på restaurang :)

Natti <3

Bio med tjejerna<3

Heej! 
Ida jag ska jag vara med Bella, Mririam och Amran. Först ska jag shoppa lite med mamma sen ska jag träffa dem vi ska till Aladin först sen ska vi på bio kolla på "Baksmällan" tror jag ;) Sen vet jag itte om vi ska dra till Vanessa eller vad vi ska göra. 
Hehe men nu ska jag kolla på våra bästa år! :)


Chillar

Heej!

- Idag har jag slappat hemma,  messat med kompisar. Va oxå hos Sana en liten stund sen stack jag hem och då ringde jag Manuela och vi snacka ganska länge hon berätta vad som händer i Krotaien och jag berätta vad som hände här men vi prata nog mer sen när hon e tbx. Fick reda på att vi ska gå i samma skola säger oj vet inte hur det kmr gå men, det känns bra :) Efter jag prata med henne kolla jag på två filmer och nu ska jag spela sims 3 :) 

Sov gott! <3
Francine
 Peace and Love

Saknar Gothia

Nu är jag hemma igen känns bra :) För under veckan jag har lyckats bli sjuk och fått en sån tandvärk så jag fick åka in på akut och fick bedövning för första gången i mitt liv kan bara säga att de va inte roligt för min kompisar mobba mig 24/7 xD
Jaa nu har jag och mina kompisar jobbat klart det va hur roligt som helst + att det gick live på tv:e. Vi fick jätte många saker och aa det va hur roligt som helst iaf. sen träffa jag och mina vänner några från Frankrike och vi sa hejdå sen träffa vi några från Zambia de vill jag inte skriva om haha. Alla dagar i veckan har jag kommit hem (till min moster ) typ 1 eller 1.30 och vaknat tidigt. I fredags sov Natali över där jag bodde och vi kom hem typ 3 sen vakna vi typ 6.50. Det har varit en bra vecka trots några saker har hänt :) Nu ska jag umgås med mina vänner som bor  här som jag har saknat.
Måste träffa Sana snart<33 Tack alla söytnosar för en underbar vecka<3
                    
   Några bilder från Gothia 09


På jobbet i ullevi


Ute med vänner och kollar på matcher :)

Gick förbi Gothia Disco träffa några jag kände

 Bella och Jag på Gbonair.se


Jag och min lillebror, min kusin, Miriam, Asskan on Gbonair :)

Klicka! :)

http://www.gbonair.se/2009/07/francine-kongolo-and-isabella-aryee/

Kolla in det är Francine och Bellas kommentar om Gothia Cup 09

Gothia Disco BÄST

Heejsan! :)
Nu har jag varit på Gothia Disco det va hur roligt som helst det va det bästa året  och bra musik oxå.  Kom hem för några minuter sen e j'tte trött ska duscha snart. Imorgon blir det fotografing på Studion med Miriam och Nathalie vi ska ta typ vänbilder skoj skoj!(:
Sen ska jag träffa en kille jag träffa idag sen ska jag nog bara runt hehe :D PÅ fredag blir det jobb -.- men det kmr bli skoj för nu alla lag vi har sagt till satsar :)

God natt <3

Onsdag

Heejsan'! ;D
Idag blir det hem till Vanessa sen ska förmodligen träffa de franska killarna sen ska vi dra tsm till Gothia Disco imorgón blir det bara heden och träffa alla för sista gången för på fredag blir det jobb ;I)
Mvh Francine

Tisdag :)<3

Heejsan! :D

Idag va det soft dag vaknade klockan 11 sen fixa jag mig för jag skulle in till stan för vi skulle ha JAM det blev lite misslyckat men sen fixa det sig ;) Det blev dans och det va skoj sen kom mamma oxch gänget och mamma gjorde sina "saker" sen stack vi till Donken och åt efter det gick vi tbx till Heden sen träffa vi några franska killar och vi bestämde att vi ska till discot imorgon alla tsm sen gick de runt med oss och sen hälsade dem och alla mina vänner mamma hon såg exakt allt jag gjorde men hon tycker bara att det e skoj :D Sen stack hon och vi träffa en tjej som gick runt med kort shorts och magtröja och sån riktigt blackwuman , 22 åroch hon gick runt med en tjej som har känt mig sen jag va liten  så vi gick run och alla kollade på henne hur roligt som helst sen stack vi till henne jag, Ariane, Miriam , Nathalie, Bella, Patricia, Viola och dem två de köpte dricka och vi skålade för sommaren 2009 :) Sen stack vi hemåt eller till min moster ;)

Nu ska jag nana för imorgon blir det disco :D:D
Just det när vi gick till Donken träffa vi våran danslärare som vi trodde hatade oss men hon berätta att hon tyckte att vi va gooa och försökte få tag på oss men visste inte vad vi hette. Hon fixade 2 dagars sommarjobb åt oss vi ska dela ut pris till de vinnade lagen på Ullevi. Vi e bara 6 stycken som blev utvalda känns bra :) och alltid mina tjejer meed! <3
Alla lag vi sa till vill vinna haha vi får se hur det går. Lite exrtra cash :D
Sommaren 2009 BÄST!
xoxoxo Francine

Måndag- Invigning festen kan börja

Heej! :D

Måndag: Igår var det invigning på Ullevi.Av allt slit och jobb och allt skäll vi har fått.  Vi började kl: 10:00 då hade vi genrep till kl: 14:00. Sen hade vi rast till 18:00 och det va hur roligt som helst sen gick vi tbx när vi skulle börja igen. Då fixa vi våra saker sen skulle vi upp på läktarna och vi skulle välkomna alla som kom. Det va en av de roligaste saker vi gjorde vi bara skrek och sjöng. Tog kort med några massa lag fett kul. Invigning började 20:00 och slutade 22:00. Den bästa dansen det var Michael Jackson hyllningen, var så nära på att gråta med det gick ;) Efter invigning var vi ute och gick och det va massa folk på Avenyn kom till min moster 00:30.

Nu har det roliga börjat :)


Dans- Hyllning till Michael Jackson

SNART SMÄLLER DET!

Gothia Cup 2009!!!
Åhhh snart är det invigning :D Kommer bli skoj men det är lite stressigt ;/
Idag va det heldag träning på Ullevi artister som Agnes, Mimmi Sandén ska sjunga så det kmr bli skoj :D
På lunchrasten gick vi på stan och träffa på några killar från England och de börja dansa på stan feett kul och några från Tanzia ( stavning:P) sen efter träning gick vi på Heden vi fråga om vi fick ha typ öppen dans på Heden på tisda så kom klockan 14:00 utanför Intersport sen träffa vi några killar från Frankrike och där kom min franska ut haha katastrof kan jag bah säga xD
Sen träffa jag Sana det va så länge sedan <3 
Kommer nog inte blogga denna veckan för ska på vara ute 24/7 och kmr inte sova över hemma ;) 
Så en soft vecka och önska mig lycka till för imorgon :)
 

Gothia Invigning om 4 dagar :)

Heej!
Snart är det invigning eller om 4 dagar :) 
Om ni bara visste hur mkt jag längtar. Jaa idag va det då träning på Nya Ullevi och det gick bra förutom att det regnade jätte mkt och alla hade dåliga kläder på sig så vi fick slta 3 timmar tidigare. Imorgon börjar vi oxå 10 och då ska vi dansa till 17.30 sen ska jag och några vänner till Hammarkullen och tattuera oss eller det e mer en typ arabisk penna som håller sig i några månader  skoj skoj :)

Jaa, men ni får komma ni som bor i Gbg till Invigningen På måndag på Nya Ullevi klockan 20:00 över 52 000 människor ::)

Nu ska jag nana för imorgon e oxå en dag :)


Tis 01:16

Heeejsan!

Nu är det dans igen då, veckan ute sen invigning på måndag :D. Kommer bli hur roligt som helst och träningarna är oxå roliga :D Mkt skratt, tyvärr har jag ingen kamera det e drf jag har inga bilder ;/ 
Hehe hoppas alla har en bra och rolig sommarlov trots den tråkiga vädert men det får gå snart kmr solen igen! 
Natti<3

Grattis Kevin<3

Heejsan!

Idag blir det soft eller vi ska ha liten fest med typ 15 pers för det e Kevins (min lillebror) födelsedag!
Grattis Kevin!<3
Hehe nu måste jag hjälpa till med maten ;)
E INTE KLAR MED ATT REDIGERA BLOGGEN ÄN! ;)

2009 Best summer ever!

Heej!
Idag har jag varit med Miriam från 16:30 tills nu <3
Vi köpte några drickor och Iced Cappucino sen satt vi på Lisebergs hotell och snacka det blir mkt skratt och mkt seriösa snack. På vägen hem satt en afrikansk tjej/kvinna brevid mig som jag inte kände och vi prata lite och det va verkligen roligt.  Sen när jag va framme gick jag hem :) Nu väntar jag på att mamma och alla andra i huset ska komma och imorgon blir det partty :D Hehe, asso detta är den bästa sommaren kan jag lätt säga så mkt har hänt och aaa :D
Men puss på er alla
Francine :) 
( Bilden är ifrån tisdags)

Boys& Girls KOM NI SOM BOR I GBG! <3

Snart kommer något oförglömligt som vi alla väntat på!
Musik,Strand, Sol, Bad & resten upp till er.
Senare på kvällen blir det soft musik, Solnedgång
& en varm sommarkväll som vi alla väntat på!
Våra DJ:s Kör de senaste inom Reggaeton, Dancehall, Hiphop & House!
Även lite Oldschool musik som väcker minnen!
Det kommer bli Sjuukt roligt!
Med över 300 Festglada ungdomar!!
Så sitt inte hemma eller på krogen.
Va med och ha roligt!
Summer 09 <3

klar med dansen :)

Heej :)
Nu kmr sanningen varför jag har inet bloggat på länge för dans och har inte varit hemma heller.
Äntligen klar med dansen det har varit jätte jobbigt men det var hur rolitg som helst. 
Nu ska jag slappa hela dan eller måste till gbg oxå .


RSS 2.0