Vill bara säga Goo natt!<3

Goo kväll!

Vill bara säga god natt, just nu sitter jag och fixar Arikes blogg lite och  kollar på tv:e.


Lördag/Softar

Heejsan!

Idag har jag inte gjort så mkt än att fixa mitt rum så va kalabalik innan men nu e det fint :), det har varit dåligt väder hela dan idag men nästa vecka kmr solen :D Just nu sitter jag och bloggar och kollar på tv:e väntar på Michael Jackson saken och efter den ska jag kolla på "Date movie".
 Hoppas ni får en bra lördag! :D



Ingen skola wiiho!:)

Heej!

Sen jag vakna har jag varit hemma och kollat på tv:e för de mesta. Va oxå hos tandläkaren och idag va det sista gången att vara hos tandläkaren pga av min tand. Har varit hos tandläkaren ungefär 10 ggr på en månad så nu slipper jag det. Men har tid snart igen. Det e pissväder just nu skulle åka till Gbg hos min moster annars men det blir kanske imorgon eller nästa vecka för då e det fest ( Arikes B-day) :-) Så idag ska jag nog va hemma deppa umgås med familjen (;

Hoppas att ni andra får en bra fredag :D



Dagens outfit

Tröja- VeroModa
Leggins- Ginatricot
Sjal- Vero moda ( Manuelas)

Mest lyssnade låtar v.35

1) Run this town- Jay- Z feat Rihanna and Kanye Wst
2)Sweet Dreams- Beyonce

3) Beautiful- Akon 

4) I know you want me- Pitbull
5) Rap Das Armas- Cidinho& Doca
6) waking Up in Vegas- Katy Perry
7) So fine- Sean Paul
8) Work- Ciara feat Missy Elliot
9) Knock You Down- Keri ft. Kanye West and Ne- Yo
10) Dead and gone- T.I. feat Justin Timberlake

Vilse i skogen vandrar "vi" omkring...

Heej :)
Idag va deten dag "läger" för att vi skulle lära känna varandra bättre. Först åkte vi upp till nån skog  och då gick vi 6,5 km till där vi skulle vara det tog ungefär en timme. När vi kom dit så åt vi frukost sen skulle vi göra olika aktiviterer i grupper  och min grupp va ju bäst typ ^^ nää men dete va roligt :)Efter det åt vi efter det blev det lite sång sån härlig klass :). Efter det skulle vi gå tbx och aa jag och 4 klasskamrater gick vilse i mitt i ingenstans och alla fick panik det blev mkt lera och äckligt vatten. Vi kunde inte få tag på nån lärare och en av tjejerna hade med sig en hund och den hade en annan tjej tatt och de ringde och sa att hunden vill inte röra sig så hon fick panik oxå nää men vi gick vilse unfefär i en timme och av alla dem som jag skicka sms till att vi va vilse va det bara Manuela som tog det seriöst tänk om alla va så dem andra bah: - Hahah det förvånar mig inte, blev lite sur på dem då. Men till slut hitta vi en bilväg sen såg vi buss stationen och detta är något vi 5 aldrig glömmer nog. Hahaa kom hem vid 18:00 och sen dess har jag gjort lite olika saker ;)
Godnatt alla<3


Torsdag

Heej :)

Idag va det skola, först trodde vi att vi ksulle ha bibliotekkunskap men det va inte denna veckan så vi luffa bara i en timme. Sen börja dag én med alla kärnämen (stavning) efter det fick vi våra dator dem är gula och små jätte söta :) Nu väntar jag bara på William och Gustaf som ska skaffa spotify åt mig så snälla e dem :) sen ska jag nog lyssna på musik och sitta framför datorn :) Imrogon blir det lär känna varandra dag men alla känner varandra redan idag på gympan va vi verkligen som en klass och på fredag är vi lediga gött :D extra helg. Nu ska jag gå och köpa mat ´för imorgon


Ariane och jag hade rätt



Shopping :)

Efter skolan åkte jag och mamma in till stan för att kolla på gummistövlar men det finns inte i min storlek och kmr inte in före oktober men då tänker jag inte köpa något :)
Men köpte iaf en tröja på Vero Moda och 5 st skrivböcker (;


Tisdag

Heej!

Idag va det skola igen dangen började med vård-omsorg arbete i 3 timmar men det gick fort. Sen hade vi lunch sen va det svenska och då skulle vi bara intervjua varandra och redovisa och det va roligt nu när man har väl kommit in i klassen (:Sen sluta vi 13:15 . Så soft dag av det idag :)

Grattis Min Bby Amran<3

Hejsan!

Idag har jag varit i skolan, rätt så seg dag men man lär känna sina klasskamraterna bättre :), idag fyller mina älskling 16 år GRATTIS AMRAN <3 skulle vara med dem på firandet men va helt död eller skolan så nää jag skrev ett sms till min fina Amran och hon blev lite sur men det gick tror jag ^^ men ska nog träffa dem på lördag då kan vi fira igen :D!... Har oxå lärt mig lite "msn" engelska t. ex h8 står för hater mina kusiner dog av skratt när dem fick reda på att jag fattade noll men sen lärde jag mi, snart e det London då träffar jag dem <3 Nu ska jag sova tidigt så jag inte missar bussen som jag gjorde idag så kom några minuter försent :p.  

Hoppas alla sover bra :)!

Söndag

Hejhej :)
Idag har jag inte gjort så mkt än, ska kanske ut sen. Nu måste jag städa mitt rum och just nu längttttttar jag bara på from g to a gents för idag är det det final och klockan går så långsam mee älskar den serien. Vet inte vad jag ska skriva mer, ska messa princess Mariana och se hur hon mår oxå <3 men ni får  ha det så bra! 


(Dagens bild me and Jana<3(hitta denna bilden på någons facebook xD

Bilder från idag :)


Start på dagen med mkt skratt på bussen tkr synd om dem andra xD
SKARA SOMMARLAND!
Det va inte så mkt folk det va bra :D
Miriam <3
Tranan :D
Bella La Belle <3
Miriam, Francine, Nathalie, Bella ska åka Tranan ^^ Hmm...
Hahaha xD
Moi och La Belle <3

DAGENS SKÄMT HAHHA MIRIAM MIN ÄLSKLING xD<3

FINALE; SUMMER 2009 ! SKARA SOMMARLAND

- Idag va vi på Skara Sommarland, för mig var det första gången det va tvär roligt verkligen minne för livet. Vaknade vid 6.00 och cyklade snabbt till bankautomaten för att ta ut pengar sen hem efter börja jag fixa mig sen åkte jag in till Gbg ungefär 10 minuter efter träffa jag Nathalie. Vi gick till Mc  och åt "frukost" ( chesseburgare+ milkshake, NYTTIGT! xD) efter träffa vi Bella och Miriam sen tog vi Swebus ända till Skara Centrum. Det tog ungefär 2:30 men det gick fort sen i Skara C tog vi bussen till Sommarland. När vi va framme i Skara sommarland hållplats tog det ungefär 20 minuter för oss att komma till Skara Somamrland men tur så va det fint väder. När vi va framme bytte vi om och hoppa i och bada och åka massa vatten banor jätte roligt :D Sen börja Nathalie frysa och alla blev hungriga så vi gick och åt efter det åkte vi några vattenbanor. 

Ungefär vid 15.00 gick vi för att byta om för att åka berg o dalbanorna. Sen börja det regna och då ville alla bara hem och så skulle vi gå till hållplatsen och det söp regna så hitta vi en kundvagn och Miriam så klart vill åka i den och vi la våra väskor i den när vi va på väg till hållplatsen aa klantiga black tjejer så råkar Miriam ramla från kundvagnen guud vi kunde inte sluta skratta haha det va verkligen dagens skämt .  När vi va framme på busshållplatsen va vi helt pisblöta och jag hade chinois kändes itte bra och frös hur mkt som helst.  jaja mkt hände sen orka inte skriva mer hahaha! Sen på tbx vägen va det skoj skoj på bussen :D

Och nu e jag hemma efter en tvär rolig, finale dag med tjejerna <33 
(Bilder kommer!)


Förmodligen Skara Sommarland imorgon :D

Heejsan! 
Idag har jag varit med mina vänner. Först träffa jag Thais på nån jam tyckte att det va tråkgt sen va jag med Miriam då träffa vi  Nathalie först gick vi runt och fråga information om att åka till Skara Sommarland, sen gick vi till Åhlens och där träffa vi Ashkan såg gick vi runt så träffa vi Amran, Sara, Sara på MC efter det gick på vi Jam och det va rolgit för då va man med sina vänner och vi var itte så intresserad på dans utan vi snacka mer om Gothia Cup Minnen och träffade andra vänner& nya :).Efter det gick vi Liseberg och tog många bilder så gick till Michael Jackson handen <3
Hoppas bara att alla fixar pengar till imorgon så dra vi till Skara :D
Men jaja nu ska jag kolla på film puss <3





En vecka kvar ,

Heej! :)

Idag har jag inte gjort så mkt än har varit hos tandläkaren, men igår va var vi ute  och jag gjorde om mitt hår oxå :)
Hur roligt som helst va det kan jag bara säga :D
Nu e det bara en vecka kvar till skolan börjar ;/ Jaja får la ha det bäst den sista veckan :D

Igår på Gbg Kalaset :)

En solig lördag men Francine e hemma:(

 Nu e det inte långt kvar till skolan börjar, på ett sätt längtar jag för att träffa alla nya människor och klassen. men nästa vecka det finale veckan för Summer 2009 så jag hoppas verkligen tandvärken går bort så jag kan va med mina vänner igen. För på måndag blir det chilldag på Lövgärdet med vattenpipa/ grill helt sooft, ska oxå sova över där så :D Nu ska jag städa klart mitt katastrofa rum ;)

MTv Video Music Awards 2009

Nu har jag röstat för MTV Video Music Awards (VMA), gör det på http://www.mtv.com/ontv/vma/2009 :)

Francines new face :(

Har itte sovit hela natten p g a tanden :(
Skulle på riktigt åka in till Göteborg och träffa tjejerna och åka o bada på Näset men det gick itte för jag fick åka in på akut. Som ni ser på bilden min högra ( vänstra blir det på bilden) e svullen det ser värre ut i verkligenheten jag hoppas det går över imorgon för då kan jag äta normalt igen än bara glass :(

Jag hoppas att ni har njutit av det fina vädret :)
 
Nu ska jag fortsätta kolla på Norbit- Kanal 5


Jaa må Sana leva!<3/ Dagen med tjejerna <3

Heejsan!

Idag har jag varit med mina vänner i Gbg, Miriam är tillbaka så det känns bra. Vi planera om Skara Sommarland så snacka vi lite o luffa" på Heden. Sen gick vi till centralen och det enda vi snacka om va minnerna från Gothia, man skratta hela tiden. Minnen är bäst, snart blir det skara om jag kan åka med och Gbg- Kalaset :) Så vill jag oxå säga Grattis till Sana igen som fyller 15 år måå det vara ditt bästa år :) och Grattis till Samuel oxå :)

Nu ska jag nana imorgon ska jag dra ut min tand, min allra först e jätte rädd :(.

Bilder från idag :)


?!
Fjortis Pose, Hahaha xD
Tjejer <3
Amran <3

Tack för en underbar dah tjjejer! <3

Dagens outfit


Tunika- Viktoria of Sweden
Leggins- Gina Tricot
Skor- Primark
Smyken- Ur&Penn, Glitter

tisdag

Heej! :)

Har inte hunnit blogga för har gjort många saker. Nu håller jag på  att sticka en halsduk började med den igår. så ska jag ta ut mina flätor för imorgon ska jag fixa mitt hår. Denna gången blir det lugg nästa gång blir det rasta flätor sen blir det blont/rött  mittbena :) Har redan planerat hur jag ska ha mitt hår ;) Har oå prata med min BFF Stella som e i Frankrike guud som jag saknar dig!!<3 Mina två bästa vänner e utomlands, tråkigt men tur att det finns telefon (Y). Imorgon innan jag fixar håret träffa tjejerna vi ska planera om skara sommarland resan men jag vet inte om det blir något flr det e så dåligt väder ;/

Nu ska jag fortsätta sticka ;)

Bby sötnos<3

Heej! :)
Idag har dagen varit underbar trots det dåliga vädert. Idag va jag lite med denna sötnosen, haha. Sen va jag i Gbg och träffa en kompis :)
Nu ska jag sova ni får ha det så bra :)<3

RSS 2.0