Nu blir det dans igen! :)


Bilden är från onsdag på freestyle jam street. 

___

Orkar inte blogga varje dag längre ;/ 
Kmr blogga lite då o då men inte varje dag. 

xoxo 

R.I.P Michael Jackson! :(

Kungen av pop är död :( Asso kan inte fatta det än. I alla affär i Gbg spelade dem Michael Jackson låtar och man kan inte sluta tänka på honom. Bara sådär hör man Jackson e död världens chock för mig :( nää det måste ha hänt något annat tror inte att ahn dog "normalt" nää :(
För mig va han en sån skulle aldrig dö men det händer ju alla -.-
Kommer alltid minnas dig och din musik! (posh24)






But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone







Dans dag 1

Heej!

- Kan bara säga " enjoy" asso det e så fint väder både idag och igår hoppas det är såhär ända till Gothia Cup. Idag klockan 10:00 åkte jag in till göteborg för jag skulle dansa vi lärde oss 2 dansar sen fick vi lunchrast och då åkte jag och Nathalie in till Scandinavium och när vi va framme märkte vi att vi hade bara 8 minuter kvar på rasten och det tar ungefär 25 minuter till där dansen e och vi fick panik och när vi åkte tbx så va det spårvagnfel och det tog längre tid men till slut kom vi 30 minuter försent och då hade alla lärt sig en annan dans och det va inte så bra men det gick bra. Vi sluta halv fem ist för 19:00 så jag och Nathalie åkte in till stan och gick lite och det va så varmt så vi åkte till Miriam som va på Eritrea FotbollFestival den e på kviberg och vi va där lite sen åkte jag och Natti tillbaka till centralstationen. Så åkte hon hem och jag åkte hem. Imorgon ska vi ha samling på Scandinavium klockan 9 och jag vet inte hur jag kmr klara av att vakna klockan 6 imorgon -.- men det får gå ;)

Men ha det så bra 
Sov gott! <3

SOMMAR :)

Hellue! :)

- Idag har jag varit ute hela dan. Träffade några kompisar i Gbg b la Emelie, Miriam, Marijana, Nathalie m.m. vi va i delsjön ungefär till 18 och det blev mkt bad sen gick vi till dance- jam och det va några som dansade ute på kungsportplatsen. Kul va det i af träffa min Jana som jag har inte sett på 1 år. Orka inte blogga om allt precis för jag kom hem precis och e jätte trött. 
Sov gott!<3
Francine

Sun,sun and sun :D

Heej!
Ooh så fint väder det e idag men så va jag barnvakt ;/ men imorgon ska jag in till Gbg och träffa några kompisar. Vi ska bada och grilla, det blir nog skoj. Men nu ska jag äta ben& jerry´s och jordgubbar :) 

Pussar <3 

Måndag- Sol

Heej! 

Nu mörker jag att sommarlovet har börjat, det är fint väder. 
Nu är mina kusiner hos mig och det e skoj när man e fler i huset nästa vecka kmr fler och det blir ännu roligare och bra på ett sätt för då kan jag gå hem mkt senare för behöver inte passa mina bröder. På torsdag börjar dans då 7 timmar varje dag, hoppas jag klarar detta denna gången förra gången gick det inte så bra blev jätte sjuk. Sommarlov i Sverige hehe det får gå.  Snart ska jag gå till Ica och köpa redBull nu måste man ha leg lite dåligt men det får gå ;/ 

Men ha en bra dag :)

Francine



Älskar denna sången<3

Denna sången känner jag igen såg den på VH1 för några minuter sen och när jag 
hör den väcker den minnen t. ex när man va liten och bodde med tre systrar och i denna 
gruppen är det tre tjejer som sjunger. Men älskar låten oxå ( make me lose control:)
1997- Be the only one - Eternal 
Hitta inte originalen ;/

Spotify <3

Heej!

Det var ett tag sen men jag har varit ute så mkt så jag har inte haft tid att blogga. Nu längtar jag bara till solen kmr fram hoppas det blir varmt när det e Gothia snart. Skulle börja med dans imorgon men orkar inte så det blir bara Partille cupen och Gothia jag dansar på :D men det bästa e att man e med sina vänner varje dag :D 
Just nu e jag inne på bdb lite och kommenterar och spotify asso älskar den. Ni som inte har en borde skaffa :)
Men puss på er nu väntar jag bara på att mina kusiner ska komma :)
HERRÅ<3


Sims 3= 4 timmar / Min dag

Ojj, har spelat Sims 3 i 4 timmar och mamma har damp haha men jag e en sån nörrd men ska spela nån annan dag. Imorgon vet jag inte vad som händer men det e midsommar så ska nog vara med några av mina kompisar :). 
Har glömt berätta om dagen idag var jag och mammisen på stan och shoppa lite. Vi hitta en jätte snygg rosa kylskåp/frys och kanske ska vi köpa den men mamma måste tänka lite mer sa hon men den var super cool men den ser typ som såna gamla kylskåpar så får om den passar i vårat ny renoverat kök. Sen som jag sa köpte jag sims 3. Vi åkte till Angered till min moster oxå och det va super kul! Vi prata om alla gamla minnen hela familjen och så mkt som jag skratta har jag inte gjort på länge, men riktigt kul och det är de bästa med familjen <3. 
Efter det åkte jag och morsan hem till oss :).

Sov gott 
Francine!<3

MIN MOBIL E PAAAAJ :(

Asso från och med idag ska jag ALDRIG låna ut min mobil, har lärt mig en stor läxa. Jag hade lånat ut min mobil till en kompis, och idag lämna hon tillbaka den och den e helt katastrof och så har hon ändrat telefonlås asso kan inte ens sätta på den. Mår piss nu och hon har rest bort idag så jag vet inte hur jag ska få tag i henne just nu men e så j**** sur. Jag tänker  hur mkt hon  betyder för mig men mamma vill inte att jag ska göra en står sak av det men e endå sur  och så jag kan jag inte använda hela sommaren. Självklart betyder hon hur mkt som helst men aa :(

Idag har jag köpt The SIms 3, så nu ska jag speeeeela :D Försöka glömma bort detta som har hänt med mobilen.

Kyssah Francine! <3

SOMMARLOV+ BAL

Heej!

Nu är det äntligen sommarlov :D
Nu ska man mot dem allra sista 3 år ( om man inte plugga vidare då) . Så glad jag va idag. Idag var det bal och det var jätte roligt, alla var så fina. Det är en av dagarna/händelser jag kmr aldrig att glömma. På vägen hem var det hur roligt som helst. Mm som vissa förstår så kmr jag sakna alla jätte mkt både 9:orna och 8:orna men, dem jag vill ha kontakt med fortfarande kmr jag göra mitt bästa att ha det :)
Jaa, kom hem för 20 minuter sen så nu ska jag duscha och sen ska jag gå och hämta min mobil sen ska jag nana! :)

Sov gott alla!<3

STORA BETYGSLISTAN 2009

STORA BETYGSLISTAN 2009

 

alla måste göra den vare sig du  vill eller ej !
vilket betyg har du i:

grundämnen
Matematik : G
engelska: G
Svenska: G

samhällskunskap : G
Historia : VG
Religion : VG
Geografi : G

no ämnen
Fysik : G
Kemi : G
Teknik : G
Biologi : G

Franska: MVG 

Idrott och Hälsa : VG
Hem och konsumentkunskap : vet inte än :s
Bild: VG
Slöjd: VG

 

Musik: VG


Poäng: 210 poäng ökat med 60 poäng på en termin :D 


Imorgon är det SOMMARLOV!

Heejsan!

Jag kom precis hem och är super hungrig men orkar inte äta. Jag var hos min kusin och hon fixa mitt hår och det blev så bra, så nöjd e jag. Jag tror det e det finast jag har haft, bra gjort Ariane!<3 Vi hade hur roligt som helst såg bara hur sommaren kmr vara. Vi tänkte igenom allt vi har gjort tsm sen vi var små. Hahaha som vi skrattade. Vi två är för goaa, vi skratta för mkt så hennes pappa tröttna på oss så han gick ut han bah: Ni har fina minnen. Haha klart;)

Imorgon e det skolavslutning då, när jag var på väg hem tänkte jag igenom alla år från 1:an till 9:an guud så mkt jag har gått igenom. 6:an va det bästa året, det kan ingen av oss glömma sen kmr 7:an och 8:an men 9.an va helt okej för då lärde jag känna en del. Hoppas gymnasiet blir tre underbara år och att man lär känna underbara nya människor. 
Men ni får ha det så bra imorgon blir det en av de bästa dagarna i mitt liv så kmr ha ett STORT leende hela dan :D

Pussar!
Francine 

Summer 09

Detta året har jag och mina vänner bestämt att detta året ska bli den bästa sommarn och det kmr det bli när Amran kmr tbx på juli och när min mammas kusin kmr till Sverige :). Det kmr bli dans nu i en månad, varje dag från 10:00- 19:00/20:00 och 3 uppvisningar och disco/ sommarfest. Men jag ska till London oxå så det blir nog oxå skoj för jag ska åka dit ensam :). 

Just nu håller mamma på att ta bort löshåret sen ska åka till Göteborg och börja att fläta det kmr ta jääääätttte lång tid eftersom jag vill ha det lite speciellt än vad jag hade tänkt mig så jag vet inte om jag kmr klara att röra huvudet hela dagen imorgon och på onsdag så det e nakdelen med att göra om håret. 

Ha en trevlig kväll! 
Puss

Måndag/ 2 dagar kvar till sommarlov

Heej!

Idag gick jag inte till skolan för  jag orkade inte och vi har inget viktigt ändå så är hemma och chillar. Nu väntar jag på att mamma ska vakna så vi kan ta bort löshåret för jag ska åka in till Göteborg och fixa en ny frisyr som jag ska ha tills jag årker till London :). Nu kollar jag på "våra bästa år" och sen ska jag gå hämta min mobil. 

Ha d så bra! 


Kan inte sova längre ^^

Hej!

Vaknade precis och är pigg nu. Jaa vi kom hem vid 14:30 och då gick jag hem direkt det första jag gjorde var att duscha sen sova direkt så trött har jag inte varit på länge och så har jag sovit ända tills nu. Nu  vet jag inte hur jag ska somna om. Tur är mamma vaken så har någon att prata med men hon kollar på film så hon orkar nog inte prata så mkt. Imorgon ska jag till skolan och hämta min mobil och säga hej då till alla 8:or sen ska jag gå hem igen, kommer sakna dem verkligen <33 men dem viktiga kmr jag hålla kontakten med.

men nu ska jag fixa min dator lite! 
Ha det så bra och God natt! <3

Söndag/ Sista dag på klassresa:(

Hejhej!

Idag ska vi åka hem, och nu har jag och Manuela städat vi ska äta frukost snart sen ska vi städa igen. I natt sov vi ingenting somna vid 7 så nu längtar jag bara att komma hem och sova men det är en del saker jag ska göra.

Kommer värkligen sakna alla känner jag nu såå de här ångrar jag ej :)

Men ha en bra söndag :)

Kort! / Klassrsa forts.

Hejhej!
Ursäkta bilden
Har precis kollat på Sex and the city (movie) och Manuela har somnat så jag vet itte än vad jag ska göra.

GRATTIS TILL MIN KUSIK SOM FYLLER 18 ÅR!!!



Grattis, Syrran!<3

Lördag/ Klassresa forts.

Kort:
Heej!<3

Nu sitter jag och lyssnar på musik/ bloggar och Manuela hon vilar lite så hon e pigg senare :) Det är fint väder idag med, det är bra :)

Ha en bra helg <33

Fredag/ Klassresa forts.

Heej!<3

Just nu sitter jag och Manuela och gör precis ingenting. Det är bara Emil som är här och stör, nää det gör han inte. Jag vet inte vad vi ska göra vi får inte ha högt musik längre -.- .


Men ha det så bra! :)


Kl: 3:00

Hellue

Klockan är 3:00 och jag sitter och bloggar. Hehe men har inte fått sömnen än men, den kmr nog snart. På morgonen då gick vi till Kina restauragen, gott! Sen gick jag hem och packa sen åkte vi på klassresan. Det har inte varit så roligt än men det går. Åker nog hem på lördag så på söndagska jag till stan och hitta  en klänning till midsommar firandet :).

Kysssssah/ Francine

Klassresa

Heej!

Idah ska jag på klassresa -.- ångrar mig lite men det e det sista man gör med klass så det får gå :). Först ska vi ha elevråd möte får se vad asom händer. Jag tror dem kommer tacka oss och sånt. Efter det ska jag köpa läsk ;). Typ klockan 16:00 åker vi.

Just nu håller jag och mina vänner på vart vi ska "fira" midsommar. Jag tror det blir hos en vän för hennes lägenhet e gigantisk, så det blir nog skoj typ två dagar efter skolavslutningen då har man fortfarande samma frisyr kan använda samma klänning (eller nää). Men nu ska jag fixa mig.

Ha det <3

Tisdag

Heej!

Idag har jag varit på universeum. Lite roligt var det men de hade inte så mkt. Ungefär efter en timme så kom jag och Manuela på att gå lite runt. Så vi gick till början av Avenyn och sen tbx. Sen gick vi bara runt och runt i Universeum.
När jag kom kollade jag på vara bästa år sen sov jag. Jag var redan trött sen vi var på universeum.
När jag vakna så fortsätta jag tvätta mina kläder resten tar jag imorgon.
Just nu håller jag på att kolla på Alléskolan bal och alla va såå fina:)<3 Alla killar har på sig kostym och välklädda och tjejerna jätte fina balklänningar. Just nu känner man att man saknar den skolan. Men ska träffa tjejerna ofta nu under sommaren för jag vill verkligen inte tappa kontakten med dem <33

Men nu ska jag kolla vidare ha det så bra ! :)

Liseberg- Skandal



Nu vet jag inte om jag vågar den igen ;/

1 vecka+ 3 dagar!

Heej! :)

N u är det inte alls långt kvar till sommarlovet ungefär 1 vecka+ 3 dagar :). Idag började vi 12:15 och vi hade typ fotboll+ innebandy dag. Lite skoj var det att heja på sina vänner. Men sen så tvinga min lärare (som vanligt) att spela innebandy och det är nog den sporten jag e sämst på. Jag stod där bara som en docka. Sen när jag kom hem skulle jag sy klart min stickade tröja och nu är den äntligen klar :). Efter det åt jag lite sen har jag kollat på tv:e och just nu sitter jag och bloggar och är inne på facebook  . Snart ska jag tvätta kläderna jag skall ta med mig på klassresan ;)


Olika varianter på Single Ladies- Beyoncé


 
Hahahahaha Joe Jonas xD



Mee like <3
 Lil´Wayne, Soulja Boy and Beyoncé

Lördag

Heej!

Idag har det inte känt så mkt. Har varit och kollat när min lillebror spelade fotbollsmatch.  Dem var jätte dukiga. När jag kom hem har jag kollat på massa filmer t. ex Ice age 1och 2 och The man och m.m.
Snart ska jag kolla på "Vad kvinnor vill ha". Sen ska jag sova för imorgon ska på intervju. Hoppas verkligen att det går bra men man vet aldrig. Om det inte går som det ska slutar jag tidigt och då ska jag till Göteborg fast annars blir det intervju hela dan -.-

Men aja ha det så bra <33


Sverige- Danmark

                                                              

Heeja Sverige!!!



God Morgon!

Igår glömde jag blogga kan ta det lite snabbt:
Vi hade bara en lektion igår och det var mellan 10:10- 11:05 fast jag fick stanna lite längre för jag är med i elevrådet. Typ när klockan var 13:20 gick jag där ifrån. Då ringde jag Amal och fråga om jag kunde åka med dem till stan och hon sa jaa. Så vi åkte in och vi kolla bah lite runt. Jätte roligt va det tyckte jag iaf! :). Sen åkte vi hem typ när klockan var 19:00. När jag kom hem gjorde jag inte så mkt, kolla på några filmer ;) 

Idag skulle jag till Lisse men vi ska inte dit längre för dåligt väder ;(. Det blir nåågon gång under sommarlovet och det e bara bra för jag har ingen kamera :(. Men ska få min mobil snart den tar bra bilder så jag klarar mig med den! :) Så jag vet inte vad som händer idag kanske ringer en kompis så vi kan kolla på film eller något eller bara slappar. 

Imorgon händer det grejer för då ska jag, Amal och Sana till bäckebol (Ikea och MediaMarkt) så det kommer oxå bli skoj.

Ha en bra dag! <3

Har tråkigt -.-

- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
 tungan ;) 
2. Vara seriös än rolig ? - Rolig såklart :)
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön
4. brinna upp eller drunkna ? - drunkna
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? föräldrar

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
nej
2. sol eller måne ? -  sol
3. vinter eller höst ? - vinter <3
4. vänster eller höger ? - höger
5. solit eller regn ? - Solit !
6. vaniljglass eller chokladglass ? - chokladglass

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? -
runt 11...
2. fullständiga namn ? - ...
3. Vart vill du bo ? - I Göteborg nära mina vänner eller London :)
 4. hur många barn vill du ha ?-  2 stycken
5. vill du gifta dig ? - Klart! ;)
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - skär
7. har du ätit sushi ? - jaa
8. lyssnar du på nu ? - Inget
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - fem stycken
10. humör ? - nyvaken.

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? -
nej
2. sjungit ? - absolut !
3. blivit kramad ? - ja
4. känt dig fånig ? - haha jaa...
5. saknat någon ? - jaa
6. dansat galet ? - jaa!
7. klippt håret ? - nejnej..
8. gråtit ? - nej
9. ljugit ? - tror jag inte.
10. blivit kysst ? - nej

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? -
haha  dåtider.
2. har du en hund ? - nej, fast vill ha!
3. sover du helst sj eller med någon ? - med någon
4. tror du på spöken ? - Aa, lite.

VILL HA !!!<3

Nu vill jag ha den <33  Men ska få den i slutet av månaden har mamma lovat :( . Men det e bara bra
för då har jag datorn i mitt rum igen :)
'

Håltimma/ Våra bästa år

Just nu sitter jag och kollar på"Våra bästa år" från igår. Inte så roligt men alltid spännade. Snart ska jag tbx til skolan så ha det så bra ;)

Sol/ Bad/ Orienteringen

Heeej!

- Idag va dagen toppen kan jag säga. Den började itte så bra försov mig. Sen när jag kom till skolan gjorde jag idrott prov den gick sådär sen hade vi elevråd :). Efter det hade vi orientering och det gick så bra fick 19 poäng och kom 3:a tillsammans med Manuela :)<3 Efter det hade jag No prov och fick G. Så det är över, sen var sluta det med syslöjd.
Efter skolan va jag hemma lite sen ringde jag upp Manuela och vi bestämde oss för att gå och bada. Det tog hur lång tid som helst till slut kom en kvinna och sa att hon kun de köra oss :) Sen bada vi oss lite sen sola/ åt lite sen stack vi. Vi prata om allt möjligt. Jag kom hem för några minuter sen.


  • Toppen dag asso bara för mkt sol :) 


RSS 2.0